Juleløjer med Anne Bech – del 13 + 14

Udklip-41_zps4e3777a3

Afsnit 13 af Annes julekalender bød på endnu en opskrift. Jeg har glemt hvad det var for noget. Et eller andet til din julekaffe. Kringle eller sådan noget, sandsynligvis uden fedt og smør og gluten og kulhydrat, men til gengæld med masser af noget andet der smager knapt så godt. Julekaffe er ikke et begreb jeg har hørt før, men altså, hvis du skal have julekaffe, så har Anne et bud på et eller andet der er sundere at spise til end palmin. Jeg fandt det dog ikke skide interessant.

Afsnit 14 er en øvelse for en strammere røv. Det har vi haft én eller to gange før i julekalenderen, men Anne disponerer vel, for en røv kan aldrig blive for stram. Øvelsen er bækkenløft, med et twist. Bækkenløft er måske en af verdens bedste øvelser. Jeg ville dog nok foretrække at køre den mere traditionelt med begge ben i jorden, og med lidt vægt på. Eller med meget vægt på, hvis jeg skal være ærlig. De fleste kender den i en weighed-version som en hipthruster eller glute-bridge. En vanvittigt overset øvelse. I Annes version, uden nogen rigtig belastning, er det dog de færreste der får noget videre ud af den, medmindre man er meget overvægtig og aldrig har trænet før, eller man er +80 år.  Det er dog en fin øvelse. Bare en skam den står alene ligesom alle de andre øvelser, uden nogen form for øgning af hverken vægt, reps eller volumen, uden tempovariation, ja i det hele taget uden noget som helst andet, end endnu en random øvelse der ikke rykker noget for nogen som helst. Andet end de penge der tikker ind på kontoen hos Anne og Ekstra Bladet.

http://ekstrabladet.dk/flash/julekalender/article2173332.ece

 

Dette indlæg blev udgivet i Almindelige vrøvlerier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>