My fit life

Fitness og træning online

3 ideer til sund og nærende morgenmad

Har morgenmad aldrig været din spidskompetence, og løber du altid tør for ideer? Mange danskere kæmper hver morgen med at frembringe lysten til morgenmad. Gælder det også dig, kan du i indlægget her få inspiration til morgenmad, der vækker din appetit.

Morgenmad er dagens vigtigste måltid – det er bare ikke altid lige nemt at få det klemt ned. Her får du tre gode og inspirerende opskrifter til sund og lækker morgenmad.

1. Rugbrød med røræg og peberfrugt

Æg er noget af det sundeste, du kan få til morgenmad. Et rigtig godt og mættende måltid er røræg af to æg med rugbrød og et par skiver peberfrugt. Du får proteiner fra ægget, som holder dig mæt, og rugbrødet giver dig magnesium og gode kulhydrater. Det er en nem og perfekt måde at starte dagen på!

2. Græsk yoghurt med frugt og granola

Et rigtig lækkert morgenmåltid er græsk yoghurt med frisk frugt og granola. Det gode ved dette morgenmåltid er, at du kan variere den med at anvende forskellige frugter – så mindsker du risikoen for at blive træt af det.

Er du ikke så meget til græsk yoghurt direkte fra bøtten, kan du tilføje noget sødemiddel.

Dette måltid mætter godt og rigtig længe, og giver dig nogle gode næringsstoffer, som er gode at starte dagen med.

3. Morgenmadssandwich med bacon og æg

Hvis du elsker røræg/spejlæg og bacon, bliver dette måltid din favorit! Er du ikke til de ovenstående retter, bør du prøve at spise en morgenmadssandwich med bacon, spinatblade, æg og fedtfattig ost. Det er en virkelig lækker og mættende måde at starte dagen på.

Bliver du træt af indholdet i sandwichen kan du altid løbende skifte det ud med andet pålæg og grøntsager, så du ikke skal have det samme hver dag.

Fit 4 Fitness • 16. september 2019


Previous Post

Next Post

Skriv et svar