My fit life

Fitness og træning online

Opnå bedre resultater med støttestrømper

Hvis du dyrker meget idræt og undertiden har smerter i ben og fødder, så bør du anskaffe dig nogle aflastende kompressions- eller støttestrømper, der kan lindre dine smerter. På den måde kan du træne i længere tid uden smerter så forebygger du også kommende smerter. I dag findes der et stort og varieret udvalg af strømper til ethvert formål, og de er smarte og praktiske at anvende. I denne artikel får du gode råd og vejledning om, i hvilke sammenhænge støttestrømper kan anvendes med succes.

Hvornår kan man bruge aflastningsstrømper?

Du kan faktisk bruge aflastende kompressions- eller støttestrømper i mange sammenhænge og ikke alene i sportsverdenen. Under længerevarende flyveture eller køreture får mange smerter i deres ben og fødder, der kan svulme op, og her kan aflastende kompressions- eller støttestrømper være en stor hjælp.

Diabetikere samt gravide personer lider også tit af opsvulmede ben og fødder, så de kan også med fordel anvende aflastende kompressions- eller støttestrømper. Endeligt kan aflastende støttestrømper også virke forebyggende på blodpropper i benene, og støttestrømper har desuden en lindrende effekt på åreknuder. Der findes overordnet disse typer af aflastende kompressions- eller støttestrømper:

  • Støttestrømper til gravide.
  • Selvsiddende støttestrømper.
  • Ten Toe Training-strømper.
  • Knæstrømper.

Find det største udvalg på nettet

Du kan naturligvis kontakte en fodklinik og købe dine støttestrømper der, men du kan også springe et fordyrende mellemled over og købe dem, hvor fodspecialisterne køber dem engros. Der findes nemlig webshops på nettet, hvor alle kan købe udstyr og tilbehør til konkurrencedygtige priser. P

å en stor webshop vil udvalget også være større end hos den lokale fodklinik, og det er jo nemt, hurtigt og sikkert at handle på nettet. Du har for eksempel altid 14 dages fuld returret ved onlinekøb på nettet, så du bør undersøge mulighederne der. Hos webshoppen Kallistos Equipment kan du finde et bredt udvalg af støttestrømper, ankelstrømper og andre former for aflastende tilbehør.

kompressionsstrømperstøttestrømper

Fit 4 Fitness • 20. august 2018


Previous Post

Next Post

Skriv et svar