My fit life

Fitness og træning online

Få hjælp til en sundere livsstil med helse og træningsbøger

Sundhed er en trend, der er på manges læber for tiden. Det er noget vi snakker enormt meget om med hinanden, det er noget vi selv tænker meget over, og det er noget vi er meget eksponeret for i medierne, hvor de taler stolpe op og ned om sundhed. Sundhed kan derfor godt være lidt af jungle at finde rundt i.

Står du måske midt i at skulle lægge din livsstil om, forsøger du at gennemføre et vægttab, få en sundere hverdag eller lignende? Så kan du få rigtig god hjælp fra diverse helse og træningsbøger. Ofte er det nemlig sådan, at man kun skal tage det man hører i medierne med et gran salt, hvorimod de fleste helse og træningsbøger er blevet til på baggrund af grundig research og undersøgelser.

 

Tag udgangspunkt i en enkelt bog

Bøgerne kan dog også være lidt af jungle at finde rundt i, hvis du vil forsøge at skabe en sundere livsstil. Derfor kan det være en god idé at vælge en enkelt bog og følge dens principper til at starte med. Du vil hurtigt kunne mærke, om det er noget der gavner dig, og om det er en livsstil, du kan se dig selv fortsætte med. Husk på at det skal være sjovt at være sundt. Det skal ikke så gerne være et forpestende forløb men en livsvarig ændring, der dagligt giver dig blod på tanden og lyst til at fortsætte med at leve på en bestemt måde.

Der findes af den årsag også rigtig mange forskellige sunde livsstile.

Hos CDON finder du for eksempel helse og træningsbøger om LCHF kuren hvor man spiser mere fedt og få kulhydrater, 5-2 kuren hvor man faster to dage om ugen og lignende. Du kan også finde rigtig mange gode bøger, der kan inspirere din træningsrutine. Her kan man nemlig hurtigt køre fast i de samme mønstre og rutiner.

 

Fit 4 Fitness • 28. april 2016


Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *