My fit life

Fitness og træning online

Sådan bliver du populær på dine dating sider

En sund levevis bestående af sunde kostvaner kombineret med et regelmæssigt træningsprogram vil helt sikkert give dig masser af fordele i livet. Du får en sund, stærk og slank krop, hvis du ikke giver op men træner dagligt og samtidigt afholder dig fra de søde sager og nøjes med sunde små måltider. Du får skabt en god og selvforstærkende cirkel, idet fordelene især er disse:

  • Du får et længere liv.
  • Du får færre sygdomme og skavanker.
  • Du får større selvtillid.
  • Du får et bedre socialt liv.
  • Du får flere venner.
  • Du finder nemmere en passende partner i livet.

 

Sådan bliver du lykkelig

 

Alle mennesker er forskellige, men dybest set har vi alle de samme basale behov, og vi vil gerne leve et langt og lykkeligt liv og allerhelst sammen med vores familie frem for at blive gammel alene og forladt. Lykken er forskellig fra person til person, idet nogle jagter penge, prestige, lækre biler eller store ejendomme, mens andre mere fokuserer på en sund og lykkelig familie, https://naughtee.net/ .

For de flestes vedkommende er det lykken at finde den eneste ene, som kan blive din soulmate. Desværre er skilsmisseprocenten høj, og der findes mange singler i Danmark og resten af verden. En stor del af singlerne er ulykkelige, men de kan jo blive lykkelige igen, hvis de blot finder en god partner, de kan dele livet med.

Næsten alle anvender i dag internettets mange dating sider til at søge efter en partner, da man på nettet hurtigt, nemt og anonymt kan kontakte alle på de dating sider, hvor du har din dating profil. Det smarte ved dating sider på nettet er, at du blot skal afkrydse nogle simple søgekriterier, hvorefter der kommer en liste med emner, som kunne passe til netop din smag. Du kan for eksempel stille krav om jeres indbyrdes afstand, din partners alder, interesser, børn, religion, rygning samt andre kriterier. Men hvordan finder du så nemmest en passende partner?

 

Lav den perfekte dating profil

 

Der er en årsag til, at nogle ikke får mange henvendelser på deres dating profil på nettet, mens andre får masser af henvendelser med det samme. Du får succes og masser af henvendelser på dine dating sider, hvis du dels anvender en anerkendt og populær datingportal, samt hvis du har oprettet en unik og interessant dating profil, som folk stopper op ved.

Hvis du opretter den perfekte profil på et meget ukendt dating side, så vil du stadig ikke få mange henvendelser, og hvis du anvender en populær side og har en kedelig og intetsigende profil, så vil du også blive overset. Konkurrencen er stor blandt medlemmerne på dating sider på nettet, idet folk som regel kun ser på hver profil i 5-10 sekunder, før de bladrer videre, så det gælder virkelig om at give et positivt førstegangsindtryk.

Det gør du, hvis du er fit og har en flot figur, og du i din profil noterer, at du regelmæssigt dyrker fitness. Du kan sagtens oprette en dating profil på 2-3 dating sider på nettet, da du så vil forøge dine chancer, og du skal ikke være bange for at betale lidt i abonnement hver måned, da du så slipper for en masse falske eller inaktive medlemmer, der ofte findes på gratis dating sider på nettet.

Du bør oprette en profil på kendte dating sider som Single.dk og lignende, der har eksisteret i mange år har tusindvis af brugere, da du så vil få mange relevante profiler at vælge imellem.

DatingDating profilSingletræning

Fit 4 Fitness • 31. juli 2018


Previous Post

Next Post

Skriv et svar