My fit life

Fitness og træning online

Pace dine børn med Bobles – det aktive legetøj!

Har du svært ved at motivere dine børn til at træne og holde deres fitness ved lige så prøv at lokke dem med noget cool legetøj!

Bliv aktiv med Bobles. Et stykke legetøj der er godt for både dig og dit barn under træning eller derhjemme.   Hvis du interesserer dig for fitness og en sund krop, så vil du sikkert også gerne have at dine børn er aktive. Bobles er med til at understøtte et aktivt legemiljø for dine børn. Et Tumlegulv fra Bobles er perfekt aktivitet til dit barn imens du træner.

Køb Bobles til fornuftige priser

Jeg hader at blive snydt, betale for meget, købe noget og så opdage jeg kunne have købt det til halv pris et andet sted. Sidste år sparede jeg 50 % på kalendergaver, fordi jeg udelukkende købte udsalgsvarer eller nedsatte varer. Man kan købe Bobles til fornuftige penge her. Hos Coolshop har jeg set over 7000 forskellige udsalgsvarer på en dag, legetøj fra Bobles er blot en ud af mange udsalgsvarer.

Indendørs og udendørs

Bobles gyngen er særligt populær, den er lavet af et behageligt materiale, og kan bruges indendørs. Da vi boede i lejlighed i en periode, var det enormt vigtigt, at legetøjet både kunne tages ud, men også kunne bruges indenfor. Vi havde ikke den store have at gøre godt med og ikke altid adgang til en legeplads.

Et aktivt legemiljø

Bobles er kendt for sit kvalitets og aktivitetslegetøj, og det var netop det jeg søgte, da jeg købte gaver. Denne gang har jeg kigget nærmere på Bobles Tumlegulv, det er perfekt til ungernes aktivitets og legerum. Vi søger at skabe et aktivt og sundt legemiljø for børnene, og vi mener at Bobles sortiment understøtter dette perfekt. Bobles kan købes på nettet og er ganske nemt at bestille. Vi har som regel lavet en liste vi følger, når gaverne skal købes. Vi køber Bobles, fordi det hjælper til en aktiv hverdag og giver børnene mulighed for at slippe computerspil og tablets et øjeblik.

aktivt legetøjbobleslegetøj

Fit 4 Fitness • 27. november 2014


Previous Post

Next Post

Skriv et svar