My fit life

Fitness og træning online

Guide til løbesko

Det kan ofte være besværligt at finde de rigtige løbesko. Forskellige mærker har forskellige størrelser og støtte. Hvis man ikke finder de rigtige sko, så kan det lede til dårlige oplevelser og i værste fald skader. Begge kan begrænse dine løb. Der er en masse faktorer, som skal undersøges, når du skal købe løbesko.

Hvor skal din løbesko bruges?

Som nævnt før så er der en del faktorer som spiller ind, når man skal købe nye løbesko. Den første faktorer som har stor betydning er hvilket underlag du skal løbe på. Du skal tage dig bestemte forholds regler, hvis du foreksemple skal løbe på fortov, et ujævnt underlag eller et hård underlag. Hvis du skal løbe på et hårdt underlag, så er det vigtigt med god støddæmpning, så dine led ikke bliver beskadediget. Men denne øget stød dæmpning vil gøre løbeskoen dårligere, at løbe med på en ujævnt underlag.

Din løbestil

Løbestilen kan du ofte få undersøgt ganske gratis i din lokale sportsbutik. Det kræver enten en kort løbetest, og andre gange så kan en ekspedient blot kigge og afklare dine løbestil. De tre løbestile er neutral, overpronation og supination. Ved overpronation så falder fødderne ind ad, og ved supination falder fødderne udaf, men sidst nævnte er ganske sjælden.

Den kan være flere faktorer som spiller ind, når du skal vælge de rigtige løbesko. Det kan være en god ide at tage ned i butikken, og spørge ind til forskellige omstændigheder plus du kan prøve skoen på, hvilket altid er en rigtig god ide. Ellers kan jeg varmt anbefale at købe løbesko online hos Billigsport24. Alternativt kan du også finde billige løbesko til kvinder her.

God løbe lyst herfra myfitlife!

Billede: JMR_Photography

løbløbeskoshopping guide

Fit 4 Fitness • 30. november 2014


Previous Post

Next Post

Skriv et svar