My fit life

Fitness og træning online

Aktiv skiferie i Les Deux

Les Deux Alpes (også kaldet Les 2 Alpes eller Les 2 Alpes 3600) er et skisportssted i det franske Isère område. Landsbyen ligger på 1.650 m og elevatorer kører til 3.600 m. Området byder bl.a. på den største gletscher i Europa som man kan stå på ski på.

Les Deux er desuden Frankrigs næstældste skisportssted bag Chamonix, hvor det største bjerg i Vesteuropa ligger, Mont Blanc. Les Deux er altså et alsidigt skisportssted, hvor man snildt kan få en aktiv skiferie til at gå. Du kan booke din skiferie til Les Deux gennem Sunweb, der desuden har mange andre skisportsdestinationer at byde på.

 

Skiferie er en sund ferieform

Det giver næsten sig selv, at skiferie er en sund ferieform, da man er meget aktiv på en skiferie, hvor det ikke er ualmindeligt, at man står på ski mellem seks og otte timer om dagen. Det er bestemt ikke en ferieform, hvor man sidder på den flade og driver den af, så hvis man er mere til den slags ferier, er det ikke en skiferie man skal vælge.
Skiferier er både sunde for kroppen og sjælen, dels da man bevæger sig meget i løbet af dagen, men også fordi man får masser af frisk luft – begge dele er godt for krop og sind.

 

Langrend vs. alpint skiløb

Både langrend og alpint skiløb er aktive sportsgrene, hvor man bruger sin krop rigtig meget. Der er mere fart på alpint skiløb, der tvinger en til at tænke og reagere hurtigt. Det er også en sportsgren, hvor man får pulsen op en hel del sammenlignet med langrend, der foregår i et mere stille og roligt tempo. Begge sportsgrene kræver dog en god portion udholdenhed, da man typisk klør på i en del timer af gangen.

Billede: Ruth and Dave

Fit 4 Fitness • 29. november 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar