My fit life

Fitness og træning online

Træningsrejse til den aktive

Træning er blevet en større og større del af mange menneskers liv, i og med der er opstået et øget fokus på sundhed og træning. I dag er der en opfattelse om, at man skal holde sig i form og mange stræber hele tiden efter den perfekte krop, hvorfor det for mange også kan være svært at slippe træningen, når de tager på ferie.

Træning er sundt, men alt skal selvfølgelig udføres med måde. Så længe man har det sjovt med det og ikke overanstrenger sin krop, er der dog ingen fare i et have en aktiv livsstil, hvor mange træner regelmæssigt flere gange om ugen.

Når man fører denne livsstil er det forståeligt nok svært at give slip på træningen, når man tager på ferie, hvorfor der findes mange træningsferier på markedet.

Slapper du mest af med en aktiv ferieform, så kan du booke en træningsferie gennem Spies, der har mange forskellige bud på en aktiv ferie.

 

Træn i ferien

Er du en af dem, der gerne vil holde din form ved lige, når du er på ferie eller nyder du bare en aktiv ferieform? Så kan du finde mange forskellige typer aktive ferier hos Spies, der har et varieret udbud af forskellige sportsgrene og træningsmuligheder på udvalgte destinationer.

Er du til golf kan du finde flere forskellige golfdestinationer og golfhoteller i blandt andet Mexico, på Gran Canaria og andre små øer. Her vil dit hotel befinde sig i nærheden af en golfbane, hvor du også har mulighed for at leje golfudstyr.

Du kan også vælge at rejse til for eksempel Mallorca, hvor du kan få en rigtig god cykelferie i det smukke landskab.

Er du til en mindre action pakket men stadig aktiv ferie, har Spies også op til flere yogarejser – denne type rejse kan du for eksempel opleve i Kroatien, Berlin, Madeira og på Gran Canaria. Så hvis du trænger mere til at stresse af fra en travl hverdag kunne det være et godt alternativ.

Du kan også booke en skiferie gennem Spies, der blandt andet har skiferier til Canada, der skulle have en helt udsøgt natur og snekvalitet, hvorfor det er en af favorit skisportsstederne.

 

Sådan booker du din træningsferie

Du kan se de kommende træningsrejser på Spies’ hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om de forskellige muligheder. Du kan også tilmelde dig Spies’ nyhedsbrev, hvis du vil modtage nyheder og gode tilbud om alle deres rejser.

Du kan booke din træningsrejse gennem Spies’ hjemmeside eller ved at kontakte dem, hvor du kan få et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning til din rejse.

Med Spies er det nemt og enkelt at booke en rejse, og du kan se alle hoteller med træningsfaciliteter og andre træningsmuligheder på Spies’ hjemmeside, hvor du kan søge efter din rejse under lige netop den sportsgren, du finder interessant, herunder golf, ski, cykel, dans, yoga, fodbold, løb og vandrerejser mm.

Fit 4 Fitness • 2. december 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *