My fit life

Fitness og træning online

Flæskesteg til hverdag og til fest

Flæskesteg er muligvis ikke det første man tænker på, hvis man dyrker en sund livsstil. Det er også en ret, der for de fleste hører julen til. Det er dog i dag mit mål at modbevise dette.

Flæskestegen kan serveres på mange måder, og laver du sundt tilbehør til, så som kartofler og en god salat, kan du sagtens spise retten med god samvittighed.

Stegen er ideel på mange måder og kan fås med følgende tre udskæringer: svinekam, nakkekam, ribbensteg og skinkesteg. Allerede her, er stegen varieret i forhold til hvordan du kan servere den. Prøv en ny udskæring for hver gang og se, hvad du og din familie bedst kan lide.

Start grillen

Dernæst, er det også populært at grille sin flæskesteg. Det giver en mere røget smag, og ekstra sprøde svær. Når du griller stegen udenfor, er du også fri for lugten i køkkenet.

Tilbehøret til stegen er op til dig selv. Det behøver heller ikke at være det traditionelle tilbehør med almindelige og søde kartofler, chips og rødkål. Også her, kan du eksperimentere lidt med, hvad du vil servere til. Femina giver dig et hav af inspiration til tilbehøret, så du kan blive ved med at overraske gæster og familie.

FlæskestegGrilMadOpskrift

Fit 4 Fitness • 18. juli 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar