My fit life

Fitness og træning online

Hold formen på ski i Sölden

Er du kørt fast i din træningsrutine, og har du lyst til at prøve en anden måde at dyrke motion på? Det er faktum, at motion generelt er godt for båden sundheden og psyken, men det behøver ikke at føles som en pligt at skulle træne.

Det er muligt at dyrke motion og rent faktisk have det sjovt samtidig. Derfor er det oplagt at tage på skiferie. Destinationen, jeg i dag sætter fokus på, er Sölden. Et østrigsk skisportssted, hvor du med garanti ikke kommer til at kede dig.

Oplev World Cup i Sölden

I Sölden kan du stå på ski på to gletchere og bagefter deltage i Söldens velkendte afterski arrangementer. Det er også her, at World Cup bliver holdt årligt, så er du blevet træt i benene af selv at stå på ski, kan du med rette overvære andre professionelle på ski.

Byen er også meget levende med sine restauranter, butikker og barer. Her er også et rekreationscenter, Freizeit Arena, hvor du har mulighed for at svømme, tage i sauna, besøge fitness centeret, spille tennis, bowle og meget mere. Besøg Sunweb nu og book din næste skiferie.

SkiferieVinterferieVintersport

Fit 4 Fitness • 20. august 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar