My fit life

Fitness og træning online

Sådan vedligeholder du træningen, mens du er på ferie

Det kan godt være svært at bevare motivationen for træningen, når man er på ferie. Men ikke desto mindre kan det give dig mere ro og overskud, samtidig med at du vedligeholder din træning, så det er nemt at falde tilbage i rytmen, når du vender hjem fra ferien.

Her kan du læse mere om, hvor du kan vedligeholde træningen, imens du er på ferie.

5 gode råd til træningen under ferieopholdet

 1. Sæt nogle mål
  Det er en god idé at sætte dig nogle mål for din træning, så du får det gjort. Det kan for eksempel være, hvor mange gang i løbet af ferien, du vil træne, og hvor lang tid af gangen dine træningssessioner skal vare.
 2. Team up med en trænings buddy
  Er du på ferie i København og har du venner i området, hvad så med at teame up med nogle af dine venner? På den måde får du slået to fluer med et smæk ved at få klaret træningen, samtidig med at du kan tilbringe noget kvalitetstid med vennerne.
 3. Etabler en rutine
  Få dig nogle bestemte rutiner for at sikre dig, at du får klaret træningen. Det kan være, at du er bedst til at stå tidligt op og få klaret træningen lige fra morgenstunden? Eller fungerer du bedre senere på dagen, når din krop har været i gang i længere tid? Uanset hvad, er det bare en god idé at have nogle faste tidspunkter for hvornår du udfører træningen.
 4. Øg intensiteten mindst en gang om ugen
  HIIT træning er enormt effektivt og godt for fedtforbrændingen. Det er desuden en træningsform, der ikke kræver, at man træner i flere timer af gangen. Man kan nøjes med tyve minutters intervalløb – så det er en hurtig måde at få klaret træningen på, hvilket kan have sine fordele under ferien.
 5. Planlæg fremad
  Det er en god idé at planlægge forud, hvilket kan betyde, at du planlægger dine træningsrutiner og lægger træningstøjet frem om aftenen for at bevare motivationen.

Book et ophold i København inklusiv træning

Hvis du trænger til en ferie eller af andre årsager har brug for at booke et ophold i København, så kan en ferielejlighed med træningsfaciliteter anbefales. Det gør det noget nemmere at vedligeholde træningen under din ferie, når der er gode træningsfaciliteter på stedet.

De lækre Charlottehaven ferielejligheder i København ligger på Østerbro, hvor du finder god service og en afslappende atmosfære. Her er der mulighed for at vedligeholde træningen under dit ophold samt få fysioterapi og massage for yderligere afslapning. Du finder i øvrigt udstyr i topklasse, der virkelig kickstarter motivationen, når det kommer til træningen.

CharlottehavenferielejlighederKøbenhavn

Fit 4 Fitness • 10. november 2017


Previous Post

Next Post

Skriv et svar