My fit life

Fitness og træning online

Drag på vandreferie på La Gomera

Har du lyst til at tage på vandretur? La Gomera er perfekt til det. Her finder du en samling af de bedste vandreture på den smukke og idylliske ø. De tager dig direkte i naturen på flotte vandrestier, hvor du kan nyde det foranderlige landskab.

De fem bedste vandreruter på La Gomera

 1. Parque Nationales Garajonay – El Cedro Loop fra Vallehermoso
  Intermediate vandretur. Perfekt til ethvert træningsniveau. Meget tilgængelige stier, men vandresko er alligevel en god idé. Udgangspunktet for turen er tilgængelig med offentlig transport.
 2. Lorbeerwald – Kapelle im Wald Loop fra Vallehermoso
  Intermediate vandretur. God kondition kræves, men stierne er meget tilgængelige. Udgangspunktet for turen er lige ved siden af ​​en parkeringsplads.
 3. El Cedro – Parque Nationales Garajonay Loop fra TF-713
  Intermediate vandretur. Perfekt til ethvert træningsniveau uanset om du er nybegynder eller garvet vandrer.
 4. Gipfel Garajonay de la Gomera – Alto de Garajoney Loop fra TF-713
  Intermediate vandretur. Her kræves en god kondition, hvorfor det er bedst, hvis du har erfaring med at vandre. Udgangspunktet for turen er lige ved siden af ​​en parkeringsplads.
 5. Blick Richtung Fortalenza – Barranco de Erque Loop fra CV-18
  Intermediate vandretur. Endnu en smuk vandretur, der også er mest hensigtsmæssig at begive sig ud på, hvis man er i god form. Udgangspunktet for turen er tilgængelig med offentlig transport.

Booke din rejse til La Gomera

Har du fået lyst til at rejse på vandreferie til La Gomera, så kan du booke din rejse gennem Spies, der har flere forskellige indkvarteringsmuligheder på den lille kanariske ø.

La Gomerarejsevandreferie

Fit 4 Fitness • 7. marts 2018


Previous Post

Next Post

Skriv et svar