My fit life

Fitness og træning online

Sund frokostordning til din virksomhed i København

Mad er en kæmpe stor del af vores hverdag. Man taler rigtig meget om mad og sundhed, det er noget man bruger meget tid på at lave og nyde, så frokosten på arbejdet skal selvfølgelig også leve op til de krav.

Frokosten på arbejdet er enormt vigtig, da man på det tidspunkt er nået til et punkt, hvor man har brug for noget energi til at komme igennem resten af dagen. Det er derfor vigtigt at frokosten er sund og ernærende, hvis der skal komme noget produktivt ud af det i sidste ende.

 

Få frokosten udefra

Jespers Torvekøkken er Danmarks ældste leverandør af frokostordninger med hele 25 års erfaring, hvorfor de selvfølgelig har en enorm ekspertise og erfaring indenfor catering og frokostordninger. Jespers Torvekøkken har desuden fokus på at sammensætte og lave sunde og ernæringsrige frokostordninger med årstidens friske råvarer. De udvikler desuden hele tiden nye retter og gør det med passion og glæde, hvilket er et rigtig godt fundament for gode resultater. De laver kun mad som de selv ville spise, hvorfor man er sikret frokostordninger af høj kvalitet.

Derudover er Jespers Torvekøkken en virksomhed, der lytter til deres kunder og tager deres ønsker og behov i betragtning, hvilket giver dig mulighed for at sammensætte din frokostordning i fællesskab med Jespers Torvekøkken. Det er en rigtig god mulighed, hvis man har særlig ønsker eller behov i forhold til de forskellige retter. Det kunne også være, at nogle har allergier eller at en stor del af personalet spiser vegetarisk. I så fald er Jespers Torvekøkken parat til at sammensætte en frokostordning, der tilgodeser disse forhold.

 

Sund fornuftordning

På Jespers Torvekøkkens hjemmeside finder du flere forskellige typer frokostordninger, herunder sund fornuftordningen, der som navnet antyder er en frokostordning med sundhed i centrum. På hjemmesiden kan du desuden se menuen for flere uger, hvilket kan være en god måde at give dig en idé om menuens udvalg og muligheder. En uge stod menuen for eksempel på chili con carne, salat af kål, langtidsbagt nakkekam, broccolisalat, kyllingelår, blandet salat med auberginer og courgetter, bønnesalat, pankostegt mørksej, glaseret skinke og råkostsalat. Derudover er der et udvalg af forskellige typer brød hver dag. Det giver altså et meget godt billede af frokostordningens variation.

Du kan bestille din frokostordning direkte via Jespers Torvekøkkens hjemmeside eller ringe til dem, hvis du ønsker mere information og vejledning. Du kan desuden læse meget mere om de forskellige ordninger på hjemmeside og få inspiration til at lave din egen frokost og lækre retter, hvis du er mere til det.

Med Jespers Torvekøkken er du altså i gode hænder og sikret en sund og ernæringsrig frokostordning, der vil være med til at give dine medarbejdere et energiboost midt på dagen, når de har allermest brug for det.

 

 

Fit 4 Fitness • 1. april 2016


Previous Post

Next Post

Skriv et svar