My fit life

Fitness og træning online

Svømning er god motion og har helbredsmæssige fordele

Svømning er en fremragende helkropstræningsform, der fremmer udholdenhed, muskelvækst og et sundt hjerte-kar-system. Uanset hvor du vælger at svømme, er motionsfordelene mere eller mindre de samme. Ikke desto mindre, er der flere faktorer at overveje, når det afgøres mellem pool og havsvømning. Dit valg kan påvirke kvaliteten af ​​din svømning og i sidste ende dens motionsfordele.

Svømning i pools er mere sikkert end svømning i havet

Svømning i swimmingpool har mange fordele. I forhold til havsvømning, er der større kontrol, som resulterer i mere fokus på din svømning snarere end dine omgivelser. Derudover er det et sikkert miljø overvåget af uddannede livreddere i tilfælde af nødstilfælde. Du har også mulighed for at tage en pause ved kanten, hvis du føler dig for træt.

Vandtemperaturen reguleres og holdes generelt ved et acceptabelt niveau befordrende for svømning. Desuden kan du nemt holde styr på den afstand, du svømmer, baseret på måling af poolen for at sikre, at du opnår dine træningsmål. Og sidst men ikke mindst giver svømning i en pool dig mulighed for at svømme indendørs, hvilket kan være en væsentlig fordel, da vejrforholdene i kan kontrolleres.

Mange af fordelene ved svømning i havet har kontrasterende ulemper. De stadigt skiftende omgivelser, der giver mulighed for en mere interessant svømmetur kan også være farlige. Kraftig strøm og bølger kan øge risikoen for drukning, og bølger der bryder på kysten kan resultere i nakke- og rygskader. Når du svømmer i havet, er du i et naturligt miljø med ringe kontrol over dine omgivelser. Vejr og dyreliv kan i høj grad påvirke din svømmetur gennem ugunstige forhold og risiko for skade.

Lej et sommerhus med pool

Kunne du godt tænke dig at leje et sommerhus med pool gennem DanCenter, der netop har et stort udvalg af sommerhuse med pool i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Foretrækker du af sikkerhedsmæssige eller andre årsager at svømme i pool fremfor havet? Så kan du godt drage stor nytte af at leje et sommerhus med pool, når du skal på ferie. På den måde har børnene stadig mulighed for at boltre sig i vandet under mere sikre forhold.

Dancenterpoolsommerhussvømning

Fit 4 Fitness • 21. februar 2017


Previous Post

Next Post

Skriv et svar