My fit life

Fitness og træning online

Ideelle bluetooth høretelefoner til den aktive bruger

De fleste kører i et højt tempo og har en aktiv hverdag, hvorfor de selvfølgelig også har lyden med sig på farten. Musik er nemlig for mange en stor del af deres hverdag, da det både kan hjælpe en med at slappe af og afstresse, men det kan også påvirke humøret til den gode side og give mere energi. BackBeat 100-serien fra Plantronics som Ergotel forhandler, er din nye essentielle mobile teknologi med diskrete fjerlette høretelefoner og en mikrofon til musik og opkald. Serien består af bluetooth høretelefoner med høj komfort og superslanke nakkebøjler, der er så lette at alt, hvad du vil bemærke er den dybe, omfavnende lyd.

Flyt ubesværet fra musik til taleopkald med en sofistikeret vibrator og den enkle one-touch kontrol. Bluetooth høretelefonerne er ideelle til den aktive bruger, da de sidder godt og sikkert rundt om halsen i form af nakkebøjlen – altid klar til at hoppe tilbage til din musik eller besvare det næste opkald.

Fordelene ved Bluetooth høretelefoner

1. Bluetooth-enheder er trådløse: Udover at forbedre sikkerheden som følge af at eliminere rod af ledninger og tilhørende farlige forbindelser, giver den trådløse teknologi også mange praktiske fordele, for eksempel, når du rejser med din bærbare computer og andre enheder, behøver du ikke bekymre dig om at huske alle dine tilslutningskabler.

2. Bluetooth-teknologi er billig: Bluetooth-teknologi er billigt for virksomhederne at gennemføre, hvilket resulterer i lavere overordnede produktionsomkostninger. Disse besparelser ryger videre til forbrugeren.

3. Bluetooth er automatisk: Når to eller flere Bluetooth-enheder når en vis afstand, vil de automatisk begynde at kommunikere, uden du behøver at gøre noget.

4. Standardiserede protokoller: Da Bluetooth er en standardiseret trådløs specifikation, er et højt niveau af kompatibilitet mellem enheder garanteret. Hver Bluetooth-profil er specifik for en bestemt funktion, for eksempel, når en Bluetooth mobiltelefon og et Bluetooth høretelefoner kommunikerer med hinanden.

5. Lav interferens: Bluetooth-enheder undgår interferens med andre trådløse enheder på grund af brug af lav effekt trådløse signaler samt et lavt energiforbrug.

6. Bluetooth er kommet for at blive

Bluetooth er en universel, verdensomspændende, trådløs standard. Derfor kan du regne med, at teknologien vil eksistere og anvendes mange år endnu. Som flere enheder begynder at implementere Bluetooth-teknologi, vil elektronik fabrikanter blive stadigt mere ivrige efter at gøre deres produkter kompatible med Bluetooth.

BLuetoothBluetooth høretelefonerergotel

Fit 4 Fitness • 3. december 2016


Previous Post

Next Post

Skriv et svar