My fit life

Fitness og træning online

Cykelferie på Mallorca

Foretrækker du en aktiv ferie, hvor du får bevæget dig en helt masse samtidig med, at du får set noget og får nogle gode oplevelser? Så kunne en cykelferie på Mallorca med Spies måske være noget for dig. Mallorca har en tilpas størrelse, der gør den velegnet til cykelferier. Derudover er terrænet også ideelt til cykelferier.

En cykelferie er også en sund måde at holde ferie på, da man får bevæget sig en hel del, hvilket både er godt for krop og sjæl.

Planlæg din cykelferie

Der er flere måder, man kan gennemføre en cykelferie på. Man kan enten bo på forskellige hoteller eller campingpladser, hvis man har planer om at cykle nogle længere ruter. Man kan også vælge at bosætte sig på ét hotel og tage nogle gode cykelture derfra. Begge dele kan føre en masse spændende oplevelser med sig. Sidstnævnte model vil formentlig være en smule nemmere, da det ikke kræver en ligeså stor oppakning og planlægning. Vælger man derimod den første model, er det en god idé at planlægge ruterne hjemmefra og undersøge om hoteller og campingpladser er ledige, hvis det er i højsæsonen. Derudover kræver det, at man har mad og drikke til en hel dag undervejs på cyklen.

Book din ferie til Mallorca

Du kan booke din rejse til Mallorca gennem Spies, der har hele 36 indkvarteringer alene i Alcudia. Derudover har Spies hoteller i en masse andre byer, herunder Palma by, Playa de Palma, Santa Ponsa og Sa Coma. Så der er rigeligt med bosteder at vælge imellem, hvis du vil holde ferie på Mallorca. Derudover kan du både booke fly og hotel gennem Spies, hvilket gør det nemt og enkelt at booke din samlede rejse. Det er også en god måde at spare penge på, da rejsens samlede pris typisk vil blive billigere.

cykelMallorca

Fit 4 Fitness • 25. august 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar