My fit life

Fitness og træning online

Vejen til et hurtigt vægttab

Det er et meget udbredt problem med overvægt i Danmark og mange andre tilsvarende lande. Derfor ser vi mange steder sunde opskrifter og slankekure som aldrig før, og vi dyrker også mere struktureret motion end tidligere, da vi trods alt omsider er blevet klar over, vejen til et hurtigt vægttab kommer af dels ændrede kostvaner samt regelmæssig motion. Dette kan være en daglig kamp med mange omkostninger og ofte fattige resultater, så her kommer flere tips og råd til, hvordan man nemt kan tabe sig nogle kilo i en fart ved blot at ændre sine vaner på få områder. Vi er mange, der ønsker at gå sommeren i møde med en slankere talje og lår. Men det kan være svært at finde motivationen og fastholde denne, så man kan starte med disse nemme trin til et hurtigt vægttab.

Otte trin til et hurtigt vægttab

  1. Mange er ikke klar over, at analyser tydeligt viser, man spiser større portioner, når man spiser fra en stor gryde eller skål på bordet. Man kan derfor bedre tabe sig ved at spise mindre måltider, så man derfor bør anrette sin tallerken direkte i køkkenet, således man ikke dækker op med store gryder og tallerkener på bordet. Det er simpelthen for let at tage en lille ekstraportion, og det er ofte der, de ekstra kilo stammer fra.
  1. Børst tænder lige efter aftensmaden, da man derved nemmere kan afholde sig fra slik og kager resten af aftenen
  1. Ignorér reklamerne i TV der ofte opfordrer til slik og andre søde sager så zap over på noget andet eller læs lidt i avisen eller et blad, mens reklamerne kører i TV
  1. Hvis andre i familien absolut skal have lidt slik og snacks på et tidspunkt, så køb den slags, som du ikke bryder dig om, så du ikke fristes senere, når skålen kommer på bordet
  1. Sæt ikke dine mål så højt, at de bliver uopnåelige. Man kan ikke forvente at tabe 10 kg om måneden, så bedre at tabe mindst 1 kg om måneden, så bare det fortsætter med at gå den rette vej, så kommer resultaterne helt af sig selv
  1. Køb sundt slik og masser af frugt, så der er forskellige udvalg til alle, når der skal forfriskninger op bordet
  1. Trangen til at spise søde sager kommer ofte, men den forsvinder ofte inden 10-15 minutter, så man skal blot konsekvent gå i gang med små opgaver, når trangen kommer. Gå på Facebook, surf på nettet, læs et blad, se TV eller andre former for afledningsmanøvrer.
  1. Spis maden langsomt, da man dermed lettere giver kroppen et mæthedsindtryk. Man kan eventuelt snyde kroppen ved at spise med pinde eller med gaflen i den forkerte hånd, så man automatisk spiser langsommere.

 

Konklusion om vægttab

I den sidste ende kan disse råd med ændrede kostvaner sammen med lidt motion alligevel hurtigt give dig gode resultater med mulighed for et hurtigt vægttab. Man kan se disse og andre gode råd om hurtigt vægttab hos livsstil magasinet IN.

 

kostvægttab

Fit 4 Fitness • 26. august 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *