My fit life

Fitness og træning online

Skisport træner hele kroppen på én gang

Mange mennesker er helt bidt af skiferier og tager gerne på skiferie en gang om året. Disse typer er ofte vokset op med sporten og traditionen fra barns ben eller har måske været på skiferier med vennerne senere i livet. Det er en sport og ferieform mange bliver helt bidt, netop hvorfor de vender tilbage til det år for år.

Har du endnu ikke prøvet en skiferie, men holder du meget af aktive ferier, så er det helt klart anbefalelsesværdigt. Det er en rigtig god måde at få rørt sig på en sjov måde på, når man er på ferie. Derudover får man selvfølgelig en masse gode minder med familien eller vennerne.

 

Forbrænd masser af kalorier på ski

Skiferien er en meget aktiv ferieform, hvilket ofte resulterer i, at man er helt udmattet om aftenen. Det er en rigtig behagelig måde at blive kørt træt på, samtidig med at man forbrænder en masse kalorier i løbet af dagen. Ikke fordi skiferier skal gå op i at tælle kalorier, men mange mennesker sætter pris på en aktiv ferieform, hvor man får rørt sig en masse, og det må man i den grad sige, at man gør på en skiferie.

Derudover er det også en sportsgren, der træner hele kroppen på en gang, i og med man bruger kroppen meget til at holde balancen og manøvrere på skiene. Man spænder også op i hele kroppen, når man står på ski, så med fart på skiene hele dagen, må man da sige, at den daglige træning er klaret.

 

Tag på skiferie sydpå

Uanset hvor du vælger at tage på skiferie hen, så er du garanteret god træning for hele kroppen. Nogle af de mest populære skiferie destinationer er dog Frankrig, Schweiz og Østrig. Her finder du sublime ski-forhold, og hele familien kan være med. Vil du have flere tips til gode skiferie destinationer kan du tage et kig på Politiken som har nogle gode læseranbefalinger, bl.a. til naturskønne Canada.

 

Fit 4 Fitness • 29. august 2015


Previous Post

Next Post

Skriv et svar