My fit life

Fitness og træning online

Kom i form med billige trampoliner

I Danmark findes der en lang række overvægtige personer, hvoraf kun en brøkdel foretager regelmæssig motion, men faktisk kan man også hygge sig under en vigtig træning af sin krop. Man kan investere i en trampolin, der kan stå i haven eller på terrassen, således både børn og voksne kan have glæde af denne. Et hoppe på en trampolin er både sjovt og underholdende, og så er det endda temmelig sundt.

Trampolin springning er det samme som motion, da kroppen på den måde bearbejder en masse muskelgrupper, og derfor ender man tit med at svede grundigt efter lang tid på en trampolin. Man kan altså komme i god form ved at anskaffe sig billige trampoliner, der jo kan købes mange steder.

Øvelser på trampolin

Den mest udbredte hoppe øvelse på trampolin er basisbevægelsen, som er udgangspunktet for langt de fleste stående hop. Man lavet et afsæt med samlede fødder og armene ned foran hofterne, og herfra trykker man sig ned mod underlaget og strækker ankler, knæ, hofter og mavemuskler og fører armene opefter til afsæt.

På vejen op holder man spændingen og rækker opefter, og på vej ned igen kan man slappe af ganske kort og så lade sine arme komme ned foran hofterne igen, så de er klar til landing og næste afsæt. Når man skal lande igen, så skal man spænde sig en ekstra gang i mave og ryg for at aflaste ryggen i landingen. Man må også gerne spænde lidt i lårene og lade sin vægt trykke underlaget ned, så man igen kan blive skudt op i luften.

Øvelser og spring på trampolin er god motion for kroppen, og det gælder både børn og voksne. Generelt set bliver kroppen strammet op, og man afbrænder sine fedtdepoter og får en stærk og slankere krop.

Køb billige trampoliner på nettet

Man kan efterhånden finde de fleste varer på internettet, hvor en webshop ofte har det bredeste udvalg og de bedste priser, da den slags butikker normalt kun har et centralt lager og beskedne driftsudgifter, således de kan være konkurrencedygtige på prisen. Mange professionelle sportsfolk anvender faktisk trampoliner i deres idrætsudøvelse, da man på den måde kan more sig, mens man træner.

Børnene er helt vilde med trampoliner, og med den rette vedligeholdelse kan en trampolin i god kvalitet holde til mange års brug. Man kan finde masser af informationer om billige trampoliner på nettet, hvor man også kan finde gode priser og læse om de forskellige modeller på markedet. Generelt set er trampolin-træning et godt alternativ til løbetræning, og man kan også variere øvelserne bedre, idet man både kan anvende simple hop samt gentage bevægelserne og intensiteten.

At træne på trampolin er derfor et glimrende måde at komme i gang med en tiltrængt slankekur og træningsprogram, da mange ikke vil i træningscenteret, der minder for meget om konkurrencesport for eliteudøvere. Trampoliner kan både stå frit eller graves ned, men man får ofte bedst udnyttelse af større trampoliner på mindst 4 m i diameter.

trampolin

Fit 4 Fitness • 13. september 2017


Previous Post

Next Post

Skriv et svar