My fit life

Fitness og træning online

Fordele ved vand og hvorfor du bør drikke det noget mere!

Der er mange fordele ved vand og et af de største er at det udrenser og er godt for hudens struktur og spændstighed. Rådet lyder på at man skal drikke ca. 1,5 – 2 liter om dagen hvilket svarer til 8 glas vand cirka. Vand er med til at opretholde din væskebalance og forøge dit stofskifte. Er du på kur kan du med fordel starte dagen ud med at drikke et stort glas vand og før hvert måltid, så risikerer du ikke at spise for meget, da vand også giver dig en større mæthedsfornemmelse.

Ulemper

Drikker du for lidt vand kan det medføre til træthed, hovedpine og tør hud. Dit urin bliver mørk og mere koncentreret, hvilket ikke er et tegn på sundhed. I alvorlige tilfælde kan det føre til bevidstløshed, da man er dehydreret.

Pep vandet op!

Syns du vand kan være lidt kedeligt til tider, så kan du med fordel pep vandet op med nogle få ingredienser som også er med til tilføje naturlige vitaminer og mineraler til dit vand!

Citron, agurk & mynte blade

Citron er et af de vigtigste ingredienser i en sund kost og er med til at rense ud i dit system og indeholder store mængder af C-vitamin, som er med til at styrke dit immunforsvar. Der findes også mange antioxidanter i citronen, hvilket modvirker dannelsen af galdesten.

Agurker er også med til at udrense kroppen og er specielt godt for huden, da den indeholder vitaminer og mineraler som silica, som er med til at styrke hudens elasticitet.

Mynte er med til at give vandet noget mere smag og er med til at gøre din fordøjelse bedre og mindske oppusthed.

Alt i alt kan du nyde disse herligheder hver for sig eller bland de hele sammen for et ekstra vitamin-boost.

Du kan læse og lære meget mere om vand og dets betydning for træning og fitness på q.dk

fitnesskost & fitnessvand

Fit 4 Fitness • 12. januar 2014


Previous Post

Next Post

Skriv et svar